Elements圓方

2008年2月13日
今日本來有得睇李克勤演唱會,不過個黃牛走左佬,冇得睇~!
 
結果去左圓方,仲撞到粉絲A添,點解呢輪成日撞到人?
 
去左月滿坊食飯。呢間野雖然食粥粉麵飯,但都幾貴下。野食都ok!

 
食完搭左的士去糖朝食甜品。
 
回到家同粉絲A講開,佢話原本見唔到我地,只係感覺到好似有人望住佢,佢先望一望。我又稔番起果本《Why men don’t listen and women can’t read maps》喇:呢d咪係女人既直覺,男人只可以望到前面的野,但女人就可以望到/感覺到傾邊的。佢話因為男人以前要打臘,所以訓練到個腦可以睇到前方的東西;女人就在家中照顧孩子,同埋防止野獸來,所以要對四周的事提高驚覺。但係,果本書我買左咁耐,都只係睇過果幾頁,我幾時先可以的起心肝睇埋佢?
廣告
本篇發表於 每日一shot。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s