903 Music Talkie 音樂會

2007年6月18日
果日去PCCW買左部手機,原來仲有concert飛送.今晚就去左呢個「903 Music Talkie 音樂會」。
其實全部歌手都唔係我的最愛,但個concert都好好聽,可以感受到佢地一班音樂人的努力.
最鍾意王菀之唱溏心風暴,我覺得仲好聽過關菊英唱.果日仲係佢生日添,全場同佢講生日快樂!
廣告
本篇發表於 音樂。將永久鏈結加入書籤。

One Response to 903 Music Talkie 音樂會

  1. pinkpandamary 說道:

    我都想睇呢個concert! 農夫同方大同同王菀之我都ok!不過!去過2次會展都覺得個場地麻麻!好難focus!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s