和幸燒肉

2007年2月24日
今日去左西營盤食糖水.食左桑寄生蛋茶同雞蛋糕.雞蛋糕加左一蚊要五蚊!
之後去左事頭婆度.攞左佢好多利是封.
 
夜晚去左問叫和幸的日本燒牛肉度食,好好味,不過有d貴!
樓下果個妹妹招呼都幾殷勤,上到去都唔駛等位.
我地叫左肉類併盤,鵝肝山芉餅,白燒鰻魚,海膽石燒飯,雞翼(梅子味),牛肋骨肉.仲送左個和牛添.除左飯之外,全部都係自己燒,有得食有得玩.
之後叫甜品.嘩,原來甜品都有得玩呀,有草莓燒同燒芝士餅.果芝士餅好好食,簡直一試難忘!!仲有好味既炸雪糕泡芙(士多啤梨同朱古力),同埋蜜桃雪葩.
招呼都幾好,主動幫我地較細個冷氣,又成日幫我地加茶.臨走時除左近果d待應嗌多謝之外,好遠果個都嗌過黎話多謝!
 
食完飯去左Sogo買Osim iGoGo,都幾好,起碼用完膞頭冇咁痛.
 
 
廣告
本篇發表於 飲食。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s